• De allerbeste service en support
  • 2 jaar garantie
  • Installatie én uitleg bij levering
  • Topkwaliteit

Het bedrijf Lasersnijdenservice is gespecialiseerd in het lasersnijden en graveren van verschillende producten. Zo verzorgen zij onder andere signage en zijn ze veel bezig met het maken van maquettes. Ze hebben ook hun eigen Fablab, waar iedereen terecht kan om dingen te maken op de lasermachine. Lasersnijdenservice is een expert op het gebied van modelbouw.

Lasersnijdenservice is actief binnen verschillende markten. Zo maken zij onder andere reclameborden en maquettes. Ook zijn ze veel bezig met relatiegeschenken en ander maatwerk op het gebied van lasersnijden en graveren. De belangrijkste markt voor Lasersnijdenservice is de model- en maquettebouw. Wij spraken met Hans van Ee, de eigenaar van het bedrijf.

De producten

Hans vertelt ons wat ze zoal maken met de lasermachine. “Wij maken eigenlijk van alles en nog wat voor de industrie. Bijvoorbeeld reclameborden, onderdelen voor ziekenhuizen en heel veel voor de hobbymarkt. Dat doen we meestal in schaal 1:32 en dan maken we bijvoorbeeld maquettes voor musea”. Zo heeft Hans laatst samen met een collega een enorm treinstation nagebouwd in miniatuur. En bijna elk onderdeel is met de lasermachine gemaakt. “Van dit gebouw hadden we geen tekeningen, alleen maar fotomateriaal. We hebben het helemaal zelf getekend en vervolgens met de lasermachine gemaakt. Het heeft ons veel tijd gekost, maar het resultaat mag er zijn!”

Populair icoon.
Meest populair
Zij aanzicht van een BRM Pro 1300.
Enkele beschikbaar

Pro 1300

  • Werkgebied 1300 x 900 x 200 mm
  • Laservermogen 100 of 150 W
  • Hoogste veiligheidsniveau: laserklasse 1
“Met een figuurzaag zou je ons werk gewoon niet kunnen doen. Je kunt heel snel en met heel veel detail werken.”
— Hans van Ee

De machine is essentieel

Volgens Hans is de laser een onmisbare schakel binnen het bedrijf. “De lasermachine is onze grote vriend. Als hij er niet was, dan konden we gewoon stoppen. Met een figuurzaag zou je ons werk gewoon niet kunnen doen. Je kunt heel snel en met heel veel detail werken. De machine is gewoon niet meer weg te denken binnen het bedrijf. Alles wat we doen kan alleen maar met een lasersnijder, het luistert zo nauw. En dat kun je alleen maar met een lasermachine voor elkaar krijgen.” Hans vindt dat elke modelbouwer zou moeten overwegen om een machine te kopen.

Het werkproces

De werkwijze met de lasermachine is ideaal voor Hans. “We maken tekeningen en we bekijken uitvoerig of alles aan de eisen voldoet. Daarna laden we hem op de laser in en dan is het in mum van tijd klaar. En dat is voor ons gewoon ideaal. Alles komt precies uit de machine zoals je het getekend hebt. Die precisie is met de hand gewoon niet te bereiken.”

De service van BRM

Hans geeft aan dat hij blij is met zijn keuze voor BRM. “Ik ben eigenlijk een heel tevreden klant. Wat service betreft kan ik iedereen aanraden om voor BRM te gaan. Er zijn natuurlijk ook goedkopere machines op de markt, maar hierbij is goedkoop echt duurkoop. Als je goede service wil dan moet je gewoon voor een bedrijf kiezen dat gespecialiseerd is op het gebied van lasermachines. Bij BRM krijg je gewoon snelle en vakkundige service en dat vinden wij heel prettig.”

Download onze gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp

Welke lasermachine moet ik hebben?

Bekijk onze overzichtspagina met lasermachines of laat je
vrijblijvend adviseren.

+31 544 350320