• De allerbeste service en support
  • 2 jaar garantie
  • Installatie én uitleg bij levering
  • Topkwaliteit

Glas lasergraveren

Bij het lasergraveren van glas creëer je een wazig effect op de gegraveerde oppervlakken. Dit zorgt voor een erg duidelijk contrast. Met de nauwkeurigheid van de BRM laser is het mogelijk om ieder ontwerp, van bedrijfslogo tot cijfercombinatie, in het glas te lasergraveren. Jouw idee, met onze laser uitgewerkt!

Glas graveren met Cermark

Je kunt glas ook graveren door gebruik te maken van Cermark, een laser marking spray. Het toevoegen van Cermark zorgt ervoor dat je een bepaalde kleur kunt toevoegen aan het gegraveerde oppervlak. Hiermee verhoog je het contrast van de gravering. Met dit hogere contrast kun je nog complexere ontwerpen voor graveringen realiseren.

Een lasergegraveerd glas met een logo van een bar erop.

Glas graveermachine kopen met rotatiesysteem

Bij alle gesloten glas graveermachines kan men een rotatiesysteem kopen dat ervoor zorgt dat het graveren van ronde glazen nog makkelijker wordt. Dit rotatiesysteem is eenvoudig aan te sluiten en zorgt voor de benodigde stabiliteit tijdens het graveren. Net zo als bij het graveren van vlakke oppervlakken is het ook bij het lasergraveren van glas met ronde oppervlakken mogelijk om gebruik te maken van Cermark en zo het contrast van de gravering te vergroten of de gravering in andere kleuren uit te voeren. Jouw idee kan dus niet gek genoeg zijn voor onze glas graveermachines!

Download onze gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp

Welke lasermachine moet ik hebben?

Bekijk onze overzichtspagina met lasermachines of laat je
vrijblijvend adviseren.

+31 544 350320