• De allerbeste service en support
  • 2 jaar garantie
  • Installatie én uitleg bij levering
  • Topkwaliteit

Een bijzonder, persoonlijk cadeau

Een bruiloft, een geboorte, een jubileum of verjaardag; bijzondere momenten moeten gevierd worden! En dat gebeurt gelukkig ook, want de populariteit van gepersonaliseerde producten in deze branche neemt steeds meer toe! Kansen genoeg, voor zo’n creatieve ondernemer als jij! Want welke reden je klant ook heeft om een feestje te vieren… Het wordt pas echt bijzonder wanneer ze een product van jouw hand hebben met een persoonlijk tintje! Jij als maker van bruids-, geboorte- of feestartikelen weet als geen ander hoe groot de vraag naar gepersonaliseerde producten is en hoe belangrijk het is om goede kwaliteit te leveren. Die ene taarttopper of unieke memorybox met de naam van de hoofdpersoon kan nét dat beetje extra geven aan een feestelijke gelegenheid. Vier je een feestelijke gebeurtenis in stijl door middel van een thema? Dan is het helemaal van belang dat alles op elkaar afgestemd is om de beleving zo optimaal mogelijk te maken! En weet je, de mogelijkheden zijn gigantisch, want naast taarttoppers of memoryboxen zijn er nog zo veel meer producten te maken of bewerken.

Het feestvarken omver blazen met een uniek cadeau? De locatie stylen om door een ringetje te halen? Of juist iets extra’s toevoegen aan de traktatie? Een lasermachine is voor jou als maker het middel om dit te bereiken. Binnen no time maak jij de meest unieke items die het feest af maken!

Een taart met een houten lasergesneden en gegraveerde taarttopper.

Vraag nu je gratis brochure aan.

Persoonlijke cadeaus maken met een lasermachine, ontdek de mogelijkheden.

Verruim je aanbod in producten

Het is nu eenmaal echt waar; de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een lasermachine creëer je niet alleen nieuwe producten, maar bewerk je met gemak ook bestaande producten. Zo hoef je jouw aanbod naar je klant niet alleen te beperken tot je basis assortiment, maar kun je je klanten een veel breder segment aanbieden! En… Hoe breder jij je productportfolio maakt, hoe meer doelgroepen je begint aan te spreken. Maar ook als we niet kijken naar bestaande items, zijn de mogelijkheden nog steeds erg groot. Denk bijvoorbeeld eens aan wat er gebeurt wanneer je verschillende materialen combineert? Daarmee maak je je producten nog unieker. Omdat er zo veel mogelijk is, kun je gemakkelijker produceren binnen hetzelfde thema en wordt jouw specialisme alleen maar groter. Al die verschillende producten ook personaliseren? Geen punt! Een BRM laser draait er zijn ‘arm’ niet voor om!

Brochure downloadenDemonstratie aanvragen

Uit hout gesneden feestartikelen, gemaakt met de lasermachine.
Een lasergesneden en -gegraveerde houten wijnkist.

Personalisatie ten top

Een belangrijk aspect binnen deze branche blijft toch personaliseren. Een fluitje van een cent voor een BRM laser. Alles start in feite met je ontwerp! Neem nu een geboortebord. Een prachtig bord, van hout of kunststof, met de naam van het pasgeboren kindje. Hoe meer je over je klant weet, hoe meer je je product kunt personaliseren! Zijn er favoriete materialen? Is er een stoere kinderkamer? Dan kun je bijvoorbeeld leder en hout combineren! Begint je creatieve brein al op stoom te komen? Laten we dan snel verder kijken! Want in sommige gevallen is alleen het toevoegen van een naam al voldoende personalisatie! In dat geval is het makkelijker om een serie te produceren. Kan een BRM laser dat beide? Zeker. Of je nu grotere oplages nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je voor een groter feest decoratie maakt, of slechts één product nodig hebt, zoals met een geboortebord; met een lasermachine schakel je gemakkelijk tussen grote en kleine oplages.

Aan de slag?

Wanneer je aan de slag gaat met een lasermachine van BRM begint alles met een ontwerp. Dit ontwerp laad je vervolgens gemakkelijk in op de machine middels lasersoftware die je bij je lasermachine geleverd krijgt. Heb je je materiaal klaar liggen? Mooi! Zodra jij na het plaatsen van je materiaal op de startknop drukt, begint de machine met het lasersnijden of graveren van jouw ontwerp. En omdat de machine een laserstraal van 0,1 mm breed heeft, doet ‘ie dat super nauwkeurig! Door de gebruiksvriendelijkheid van onze lasermachines is het niet lastig om met ze aan de slag te gaan. Je kunt onze machines als het ware een echte plug-and-play oplossing noemen. Wanneer de lasermachine geleverd wordt door een van onze ervaren monteurs, krijg je na installatie een compacte uitleg over de werking van de machines. Zo kun jij direct aan de slag!

Wil jij een lasermachine in gaan zetten om artikelen voor geboortes, bruiloften en verjaardagen te maken? We geven je groot gelijk! Een lasermachine biedt je namelijk veel voordelen! Denk bijvoorbeeld eens aan het enorme productaanbod, zoals we eerder noemden!

Toch zijn er nog veel meer positieve bijkomstigheden wanneer je met een lasermachine werkt! Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • De enorme materiaal- en vormvrijheid die je hebt met een lasermachine
  • De mogelijkheid om zowel serieproductie als maatwerk af te leveren
  • De gebruiksvriendelijkheid van een lasermachine, een echte plug-and-play oplossing!
  • Het kunnen verwerken van kwetsbare materialen, een lasermachine produceert namelijk contactloos!
  • Tijdsbesparing! Door de hoge afwerkingsgraat heb je minder tijd nodig voor nabewerking.
  • De vele verschillende bewerkingen die je kunt combineren in één productieronde
Een gegraveerd wijnglas met het logo van een wijnbar.

Unieke producten voor unieke gelegenheden, gemaakt met een lasersnijder

Wil je persoonlijke, unieke items maken? Producten die het feest van je klant helemaal af maken? Dan is een lasermachine bij uitstek jouw beste gereedschap. Ontwerp, experimenteer en produceer zelf en houd op die manier de controle op de kwaliteit van je eindproduct. Meerdere producten of slechts enkele stuks, het is geen probleem voor een BRM laser. Ben jij klaar om een nieuwe stap te zetten in het maken van unieke cadeaus voor bruiloften, geboortes en verjaardagen? Dan is dit jouw moment!

Zelf zien wat je met een lasermachine kunt bereiken? Wil je advies over hoe je een BRM laser in kunt zetten bij jouw proces? Kom dan gerust langs voor een demonstratie. We laten je graag kennismaken met onze machines.

Brochure downloadenDemonstratie aanvragen

Download onze gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp

Welke lasermachine moet ik hebben?

Bekijk onze overzichtspagina met lasermachines of laat je
vrijblijvend adviseren.

+31 544 350320