Advies nodig?
Bel + 31 (0)544-350320

 

BRM lasermachines: geschikt voor vele materialen en branches

BRM Lasers biedt een groot assortiment aan lasermachines die geschikt zijn voor vele materialen en branches. In de afgelopen jaren zijn wij er samen met onze producenten in geslaagd om onze lasermachines steeds verder te verbeteren. Continue blijven we hiermee bezig, vernieuwen is eenvoudigweg een centraal concept binnen BRM.

Op dit moment houdt dit in dat we vier verschillende machinegroepen aan kunnen bieden. Allemaal gebaseerd op lasertechnologie, maar een ieder geschikt voor andere afnemers. Van kleine, startende ondernemers tot aan de zware metaalindustrie of fijntechniek: Wij zijn ervan overtuigd dat we voor heel veel bedrijven een passende machine hebben.

Hieronder vindt u het overzicht van de groepen lasermachines die wij leveren. Heeft u vragen hiervoor of wilt u een demonstratie? Neem dan gerust contact met ons op.

BRM CO2 Lasers

Onze hoofdlijn: De BRM CO2 Lasersnij -en graveermachines in gesloten tafel variant. Veelzijdige machines die snijden en graveren met grote precisie en hoge snelheid door vele soorten materialen van acryl tot hout en leer tot karton. Relatief compacte machines beschikbaar in verschillende vermogens en tafelgroottes, waarbij deze de mogelijkheden qua snijdikte en werkgebied bepalen. Veelzijdig, all-round en inclusief alle toebehoren vanaf € 9.750,- ex. BTW.

Meer over BRM CO2 lasers

co2-lasermachine-brm90130-2

BRM Portaallasers

Ook voor onze CO2 Portaallasers geldt: Hoge precisie en snelheden gecombineerd met grote mogelijkheden qua bewerkbaar materiaal. Het verschil met onze gesloten tafel CO2 lasers is dat de portaallasers een open werkvlak hebben en daarmee uiterst geschikt zijn voor groter plaatwerk. Leverbaar in twee formaten biedt een portaalmachine simpelweg de bekende BRM kwaliteit met daarbij een grote, open werktafel. Grote mogelijkheden met een machines vanaf €19.500,- ex. BTW.

Meer over de BRM Portaal Lasers

portaal-lasermachine-brm-130250

BRM Metaallasers

Een recent toegevoegde lijn is die van de BRM Metaallasers. Evenals beide voorgenoemde CO2 lasermachine lijnen geschikt voor het snijden en graveren van vele soorten materialen m.b.v. een CO2 laserbuis. Echter door de toevoeging van zuurstof en de uitvoering met een speciale laserkop zijn deze twee varianten ook in staat staal tot een dikte van 1,2 mm snijden i.t.t. de andere groepen. Beschikbaar in gesloten tafel als ook portaal is een metaallaser verkrijgbaar vanaf €19.950,- ex. BTW.

Meer over de BRM Metaallasers

20150312-DHF_5574

BRM Fiberlasers

Waar de andere drie lijnen CO2 Lasermachines bevatten is de laatste groep BRM machines die van de Fiberlasers. Een andere technologie met daarbij ook een andere doelgroep. Zeer geschikt voor het snel graveren van afbeeldingen of teksten op metaal en kunststof zonder enige voorbewerking. De machine heeft een lange levensduur, een hoge betrouwbaarheid en is energiebesparend, maar heeft daarnaast slechts een compact werkgebied. Specifiek en doeltreffend zijn onze Fiberlasers in verschillende vermogens al verkrijgbaar vanaf €17.950,- ex. BTW.

Meer over de BRM Fiberlasers

fiberlaser-engraver-brmlasers-1
Deel / Partager:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Service

Wij werken met een vast team van monteurs die uw lasermachine vakkundig onderhouden en repareren. Ook zijn wij 24 uur per dag bereikbaar bij storingen. Lees meer

Advies

Wilt u deskundig advies over welke lasermachine het meest geschikt is voor uw bedrijf? Wij nemen graag de tijd om u te adviseren over de mogelijkheden. Lees meer 

Showroom

In onze showroom kunt u de verschillende soorten lasermachines met eigen ogen bekijken. Ook geven wij graag een demonstratie van de mogelijkheden.Lees verder
BRM LASERS BV
     Ambachtsstraat 43    7102 DW Winterswijk    Tel. +31 (0)544 350320    Fax: (0)544 350322       Handelsregister: 09141897    BTW nr: NL812962990 B01.