• De allerbeste service en support
  • 2 jaar garantie
  • Installatie én uitleg bij levering
  • Topkwaliteit

Schuim & schuimrubber lasersnijden en graveren

Werk jij met Foam? Foam is een materiaal dat ideaal te bewerken is met een BRM Lasermachine!

Zowel het snijden als graveren van Foam is een bewerking die mogelijk is met een Co2 lasermachine. Dit proces wordt als efficiënt, precies en spectaculair ervaren. Dit komt vooral doordat de laser op de millimeter nauwkeurig werkt waardoor projecten erg precies kunnen worden uitgevoerd.

Foam wordt vooral gebruikt in de volgende industrieën:

  • Verpakkingsindustrieën
  • Transportindustrieën
  • Geluidsdempingindustrieën
  • Interieur Designers

Naast deze applicaties wordt foam ook gebruikt voor artistieke doeleinden. Bijvoorbeeld voor souvenirtjes en of fotolijstjes etc.

De lasermachine is de enige machine die een contactloze bewerkingsmethode heeft. De laser beweegt zich voort over de schuimsoort en graveert hierbij het materiaal tegelijkertijd. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van druk op het materiaal en het materiaal hoeft niet vast gemaakt te worden aan de tafel om dit te kunnen bewerken.

Verschillende mogelijkheden met schuim snijden

Foam is een perfect materiaal om te bewerken met de technologie van de machines van BRM. Niet alleen foam is te bewerken met de laser maar ook vele andere materialen kunnen op de BRM laser bewerkt worden.

Welke laser snijmachine is het beste voor jou?

Voordat je een laser snijmachine koopt, moet je eerst weten welke specificaties je nodig hebt. Afhankelijk van de materialen welke je wilt snijden en het benodigde werkgebied heb je de keuze uit een aantal verschillende modellen.
Weet je het niet precies, kom dan langs voor een vrijblijvende demonstratie. Tijdens deze demonstratie helpen wij jou met het kiezen van de juiste laser snijmachine. Zo voorkom je dat je te veel betaalt en heb je de beste machine voor je projecten.

 

Ben je benieuwd welke lasermachine het beste bij je past?

Neem contact met ons op.

Schuim lasersnijden en graveren met lasermachines

Een lasermachine helpt je snel en moeiteloos vele materialen snijden of graveren. Onze machines zijn hybride, je krijgt een laser snijmachine en een laser graveermachine in één. Of je nou metaal gaat graveren of leer gaat snijden, met een BRM lasermachine wordt jouw klus een fluitje van een cent. In ons assortiment vind je lasermachines in diverse modellen. Ze verschillen onder andere qua vermogen, afmetingen en prijs. De populairste machine is de Pro 1300, deze wordt ingezet door klanten in verschillende branches en staat onder andere op scholen en bij architecten. Mocht je op zoek zijn naar een machine met een groter werkgebied dan is de Pro 1600 het perfecte model. Alle machines bieden wij aan inclusief montage en instructie. Zo kun je er meteen mee aan de slag.

 

Wil je meer weten over het bewerken van foam of schuimrubber? We laten je heel graag alle mogelijkheden zien van onze machines. Heb je vragen of wil je informatie? Neem vandaag nog contact met ons op. Team BRM staat voor je klaar!

Download onze gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp

Welke lasermachine moet ik hebben?

Bekijk onze overzichtspagina met lasermachines of laat je
vrijblijvend adviseren.

+31 544 350320