• De allerbeste service en support
  • 2 jaar garantie
  • Installatie én uitleg bij levering
  • Topkwaliteit

Een bijzonder relatiegeschenk

Het geven van geschenken kan meerdere redenen hebben. Zeker wanneer je van bedrijf aan bedrijf verkoopt (B2B). Er wordt een geschenk gegeven uit waardering, bij jubilarissen, om een zakenrelatie te bedanken voor de samenwerking of juist alleen ter promotie. Cadeaus, promotie-, en relatiegeschenken zijn er dan ook in allerlei soorten en maten. En jij als specialist weet dat als geen ander. De markt in relatiegeschenken staat nooit stil en iedere dag verschijnt er wel een nieuw artikel om een ander blij mee te maken. Omdat jouw klant niet de enige is die relatiegeschenken weggeeft, is hij of zij op zoek naar een manier om op te vallen. Een manier om attentiewaarde aan een product mee te geven, het liefst permanent. Juist het opvallen binnen die diversiteit vraagt soms om een oplossing waarmee je alle kanten uit kunt. Een lasermachine is zo’n oplossing!

Een BRM laser is het antwoord op jouw, te personaliseren, vraagstuk. Een betaalbare oplossing die hoge kwaliteit levert en waar geen vraag te gek voor is. Een slim stuk techniek dat jouw producten nóg waardevoller kan maken dan ze al zijn.

Een gepersonaliseerde lasergesneden en -gegraveerde kist voor een fles wijn.

Vraag nu je gratis brochure aan.

Persoonlijke relatiegeschenken maken met een lasermachine, ontdek de mogelijkheden.

De meest veelzijdige machine in jouw werkplaats

Dat personaliseren een trend is, is duidelijk. Maar hoe pak je dat aan? Want ook het aanbrengen van een persoonlijk tintje kan op veel verschillende manieren. Wil jouw opdrachtgever een tekst gegraveerd hebben? Of juist liever het bedrijfslogo? Is de personalisatie afhankelijk van een bepaalde gebeurtenis? En dan hebben we het nog niet eens over al die verschillende producten die je kunt leveren als specialist in relatiegeschenken. Producten die van heel verschillende materialen gemaakt zijn. Heb je dan echt voor ieder product een andere machine nodig? Dan zou je werkplaats binnen de kortste keren vol staan met machines in plaats van met voorraad. Ons antwoord? Nee. Je hebt aan één machine genoeg; een BRM lasermachine. Een sterk staaltje lasertechniek dat niet alleen verschillende bewerkingen uitvoert, maar ook nog eens met uiteenlopende materialen weet om te gaan. Een ideale machine om enorm veel verschillende producten mee te bewerken.

Een gegraveerde ruw houten plank met een bedrijfslogo.
Een usb-stick met een bedrijfslogo erop gegraveerd.

Speel in op de behoefte van jouw markt

De wensen van jouw klanten kunnen behoorlijk uiteenlopen. De een wil een tekstje op een USB-stick, de ander een bedrijfslogo op een wijnkistje en weer een andere klant heeft een eigen ontwerp dat gerealiseerd moet worden. Gelukkig heb je met een BRM laser het meest veelzijdige gereedschap ‘in handen’. Zo’n lasermachine levert je namelijk erg veel vrijheden op. Je eigen ontwerp toepassen? Geen probleem. Toch eerst een testje maken voor je klant? Ook geen punt. Je vergroot met een lasermachine niet alleen je productaanbod, maar je brengt ook nog eens je service naar een hoger niveau. Vanuit dat oogpunt kun je zeggen dat een lasermachine een aanwinst is voor alle niveaus binnen je bedrijf. Geen vraag is meer te gek en je kunt moeiteloos een stapje extra zetten. Reken maar dat dat gewaardeerd wordt!

Brochure downloadenDemonstratie aanvragen

Machine aan? Gaan!

Is het echt zo simpel als deze titel doet vermoeden? Zeker! We hebben onze lasermachines namelijk bewust gebruiksvriendelijk gemaakt zodat je er makkelijk mee kunt werken! Het enige wat je nodig hebt is een ontwerp, je materiaal of product en een BRM laser. Geen extra software, geen moeilijke opleiding, geen beperkingen. Een echte ‘plug-and-play’ oplossing. Naast de hoge gebruiksvriendelijkheid van de machine zijn er meer voordelen voor jou als specialist in relatie- en promotiegeschenken. Bijvoorbeeld de snelheid van de machine. Na een bestelling toch nog even een paar extra producten bewerken? Geen punt. Binnen een paar minuten heb je je bestelling aangevuld met het gewenste aantal. Je kunt er gewoon op wachten. Denk eens na over wat die snelle productietijd je allemaal nog meer voor mogelijkheden biedt?! Ga je aan de slag met een lasermachine? Dan zul je al snel zien dat je veel meer kunt aanbieden dan je in eerste instantie deed. Je kunt je aanbod vergroten, zogezegd. Maar er is meer. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Het aanleggen van een database vol instellingen op je machine. Zo kun je in de toekomst nóg sneller en makkelijker produceren!
  • De enorme vormvrijheid die je met een lasermachine hebt! Zowel kleine teksten als complexe vormen zijn een fluitje van een cent.
  • Zowel kleine enkele stuks als grotere oplages kunnen produceren.
  • De gigantische materiaalkeuze die je hebt wanneer je een lasermachine inzet.
  • De contactloze manier van bewerken, ideaal voor wat bewerkelijkere producten of materialen!
  • De consistente kwaliteit die een BRM laser levert; van het eerste wijnkistje tot de laatste USB-stick.

Opvallende geschenken van hoogwaardige kwaliteit

Wil je dat eindgebruikers zich jouw item blijven herinneren? Voeg dan een kwalitatieve gravure toe aan het product. Daarmee vergroot je de attentiewaarde. Je klant zal je dankbaar zijn, want iedere keer dat de eindgebruiker het product gebruikt, zal hij of zij zich jouw klant herinneren. Permanente zichtbaarheid creëren doe je dus met een lasermachine. Velen gingen je al voor. Zij maken nu de meest uiteenlopende producten. En jij? Weet jij al hoe je een lasermachine in wilt zetten?

Ben je benieuwd wat zo’n veelzijdige BRM laser voor jouw bedrijf kan betekenen? Je bent van harte welkom! Samen ontdekken we graag welke machine er het beste bij je past en hoe je een lasermachine binnen jouw bedrijf kan inzetten.

Brochure downloadenDemonstratie aanvragen

Een bieropener met een gepersonaliseerde gravering.
Download onze gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp

Welke lasermachine moet ik hebben?

Bekijk onze overzichtspagina met lasermachines of laat je
vrijblijvend adviseren.

+31 544 350320