• De allerbeste service en support
 • 2 jaar garantie
 • Installatie én uitleg bij levering
 • Topkwaliteit

Altijd al willen werken in een jonge, groeiende technische organisatie?

Wij zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die snel kan schakelen en goed communiceert. Met het oog op de week bepaal jij wat er vandaag gebeurt. Jij zorgt dagelijks voor een goede werkverdeling in de machineafbouw en ondersteunt bij de aan- en afvoer van goederen. Een bepaalde tijdsdruk vind jij wel prettig. Je relativeert en je omgeving heeft geen last van de druk die jij soms ervaart. Je bent een motivator, trekt de afbouwkar en zorgt met je collega’s voor een lekker sfeertje in de hal.

Herken je jezelf hierin? Lees dan vooral verder.

– Locatie: Winterswijk
– Uren per week: (Bij voorkeur) Fulltime, 40 uur per week

Foto van het bedrijfspand van BRM Lasers in Winterswijk.

Hoe kan je dag eruit zien?

De dagstart is om 8 uur, dus voor die tijd heb jij al een kop koffie of thee gepakt. Met je collega’s neem je de bijzonderheden van die dag door. Jij hebt aan de hand van de wekelijkse afbouwplanning bepaald wat er vandaag gaat gebeuren. Daarvoor heb je gisteren alles al voorbereid dus machines, kleinmateriaal en onderdelen staan klaar voor je collega’s. Moet er toch iets omgegooid worden in de planning? Jij regelt het en zorgt ervoor dat je afbouwcollega’s hun werk goed kunnen doen. De voortgang hou je bij in het ERP-systeem.

Je checkt op verschillende momenten van de afbouw de tussentijdse testresultaten. Als de afbouwmonteurs ergens tegenaan lopen, zorg jij voor een werkbare oplossing. Je constateert het probleem en helpt het fiksen. Weet jij de oplossing niet zelf? Dan weet jij wie je nodig hebt en waarvoor en op welk moment je hulp kunt inschakelen. Signaleer je verbeterpunten voor de machineafbouw? Jij inventariseert ze en communiceert ze met je collega die verantwoordelijk is voor de productontwikkeling.

Tussendoor is er een koffiebreak en om 12.30 uur is er een gezamenlijke lunchpauze. Er is fruit van de zaak of een soepje als je wilt. Heb je zin om een balletje te trappen? Dat kan! Kijk je liever toe? Ook goed!

Komt er een container die gelost moet worden? Jij zorgt ervoor dat de hal er klaar voor is. Je helpt bij het lossen, het uitkratten van de machines en het afvoeren van afval. Worden er machines afgehaald? Jij hebt ze al vervoersklaar gemaakt, springt op de heftruck en zorgt ervoor dat de chauffeur vlot weer verder kan. Dat alles in samenspraak met je collega op logistiek.

Aan het eind van de middag zorg je ervoor dat alles voor de volgende dag klaarstaat. Moet er nog even iets afgerond worden, dan spring jij bij. Want jij weet wat er verwacht wordt om morgen weer te kunnen vlammen met z’n allen.

Een man werkend achter de laptop met lasermachines op de achtergrond.

Wat vragen we van jou?

 • Een mbo-4 werk- en denkniveau
 • Dat je (bij voorkeur) fulltime beschikbaar bent, 40 uur per week
 • Dat je technisch inzicht hebt. Een technische opleiding is een plus
 • Dat je naast Nederlands, ook Engels spreekt en schrijft
 • Enige ervaring in het begeleiden van een klein team

Wat bieden we je?

 • Een spilfunctie tussen operationeel, logistiek en afbouw met veel afwisseling
 • Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt en de verantwoordelijkheid die je neemt een fulltime brutosalaris tussen €2.500 – €2.800
 • 25 vakantiedagen
 • Een reiskosten- en telefoonvergoeding
 • Een pensioenregeling

Geïnteresseerd?

We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als onze doelgroep. Iedereen is anders en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog beter BRM te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent! 

Wil je ontdekken hoeveel impact jij kunt hebben als Coördinator afbouw & logistiek bij BRM? Of heb je specifieke vragen? Laat het weten, dan hoor je snel van ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs. Cv’s die we ongevraagd van recruitmentbureaus krijgen, nemen we niet in behandeling.

Een BRM Pro snijdt een bordje uit met de tekst

Ik wil meer weten over werken bij BRM.

Laat je gegevens achter en binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 

Download onze gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp

Welke lasermachine moet ik hebben?

Bekijk onze overzichtspagina met lasermachines of laat je
vrijblijvend adviseren.

+31 544 350320