• De allerbeste service en support
  • 2 jaar garantie
  • Installatie én uitleg bij levering
  • Topkwaliteit

Tеаm V іѕ een architectenbureau uit Amѕtеrdаm gespecialiseerd in grote utiliteitsprojecten, zoals treinstations, hoogbouw en andere complexe structuren.

Het bedrijf heeft gewerkt aan verschillende in het oog springende projecten waaronder station Rotterdam Centraal, station Amsterdam Zuid en het project HAUT. Patrick Bil, een bouwkundige die schaalmodellen voor Team V maakt beschreef de ‘mes en snijmat-werkwijze’, die voorheen gebruikt werd als belastend. Met daarbij erg weinig kans om het gewenste gedetailleerde eindresultaat te bereiken

Met als doel snellere en accuratere maquettes voor de organisatie te kunnen maken, is Bil aan de slag gegaan om de juiste snij- en graveertechniek te vinden. Die geschikt is voor MDF, acrylaat en andere materialen. Hij onderzocht daarbij een groot aantal fabrikanten en producten van lasermachines. Ook vroeg hij gedetailleerde gegevens op en woonde hij demonstraties bij.

Populair icoon.
Meest populair
Zij aanzicht van een BRM Pro 1300.
Enkele beschikbaar

Pro 1300

  • Werkgebied 1300 x 900 x 200 mm
  • Laservermogen 100 of 150 W
  • Hoogste veiligheidsniveau: laserklasse 1
“De lasermachine doet feitelijk alles voor de maquettebouwer.”
— Patrick Bil

De keuze voor BRM

Na ruim een jaar met de lasersnijmachine van BRM gewerkt te hebben, is Bіls conclusie dat BRM Lаѕеrѕ de beste aanbieder is als het gaat om prijs, productkwaliteit, professionaliteit en uitstraling.

Toegevoegde waarde

Bil geeft aan dat de belangrijkste eigenschap van de lasermachine voor Team V haar snelheid is. Omdat het bedrijf veel kwalitatief goede modellen moet maken vóór het definitieve model. Hij merkt ook op dat de lasermachine van BRM geïnstalleerd en in optimale werkende toestand wordt gehouden, terwijl de noodzakelijke begeleiding en training om de machine probleemloos te gebruiken wordt gegeven.

Download onze gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp

Welke lasermachine moet ik hebben?

Bekijk onze overzichtspagina met lasermachines of laat je
vrijblijvend adviseren.

+31 544 350320