• De allerbeste service en support
  • 2 jaar garantie
  • Installatie én uitleg bij levering
  • Topkwaliteit

Wie ben jij?

Jij bent niet voor niets MBO Mediavormgeving gaan doen! Het liefst ben je er continu mee bezig. Je verdiept je in composities, kleuren en beeldtechnieken. Want je bent creatief en hebt oog voor detail. Je weet precies hoe je met een camera omgaat en maakt dan ook supermooie shots. In je portfolio zitten plenty shinende video’s waar je trots op bent. Je focus ligt op Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects. Het is een plus als je daarnaast ook iets weet van Indesign, Photoshop en Illustrator.

Freelance fotograaf vrouw met camera op kantoor thuis aan het bewerken

Jouw Missie!

Jij helpt bij het visualiseren van klantverhalen. Daarmee laten we zien wat een BRM-laser mogelijk maakt. De enorme veelzijdigheid, het aanstekelijke enthousiasme van gebruikers en de toffe items die ermee gemaakt worden. Als dat goed gebeurt, kan echt iedereen zich voorstellen wat de voordelen van werken met een BRM-laser zijn.

Freelance content creator gebruikt geheugenkaart adapter

Dat is lastig om precies aan te geven. Soms ben je, met je stagebegeleider Nick, op pad om een nieuwe video te schieten bij een bedrijf met een BRM-laser. Jij zorgt voor de allerbeste shots van de machine, van de producten die ermee gemaakt worden en van de organisatie waar we te gast zijn.

Daarna moeten die shots natuurlijk verwerkt worden tot een klantvideo of een andere uiting die we gebruiken in onze marketing. Ook hebben we een geïmproviseerde studio in onze hal waar gefilmd of gefotografeerd wordt. Schieten en bewerken van al dat beeldmateriaal, bewegend of niet, hoort bij jouw takenpakket. Verder blijven er af en toe aanpassingen nodig aan bestaand grafisch werk, zoals bijvoorbeeld brochures, of moet er toch nog iets nieuws vormgegeven worden.

Dusss: iedere dag zal anders zijn en vervelen is er niet bij. That’s a promiss!

Opname van een inspiratievideo bij Odisee Technologiecampus Gent
Jonge fotograaf sluit zijn fotocamera aan op laptop in kantoor

Wij bieden een stageplek waar jij als toekomstig mediavormgever kunt groeien. Je krijgt heel veel vrijheid om nieuwe dingen op te pakken. Bij veel vrijheid horen ook zelfstandigheid, een ondernemende instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dat moet bij je passen! Wij houden je hand niet vast, maar steunen je absoluut bij het behalen van je leerdoelen. We zien graag jouw eigen stijl en originaliteit, die natuurlijk vertaald wordt naar wat bij BRM past. Jij bent het creatieve en artistieke brein en zorgt voor een piekfijne uitwerking van alles wat je bedenkt.

Geïnteresseerd?

We horen graag waarom jij denkt dat je bij ons past. Wat vind je belangrijk? Waar ben je trots op? Wat wil je nog leren? Wat doe je graag naast je studie? Wat moeten wij echt over jou weten? Natuurlijk zien we graag een motivatie, CV en portfolio van je. Maar daarnaast willen we ook weten wie jij bent! Je kunt solliciteren door het formulier hiernaast in te vullen. Of mailen naar hr@brmlasers.be kan natuurlijk ook. Wil je eerst wat meer informatie? Bel dan 0544-350320 en vraag naar Nick of Odette. We horen graag van je!

Vacature support

Over BRM

Waarom doen we wat we doen? Waarom werken we zo gedreven áán dit bedrijf en vóór onze partners en klanten? Wij willen groei mogelijk maken! Groei van onze BRM’ers, van onze gemotiveerde verkooppartners en daarmee van onze klanten. Dát is wat ons drijft. Elke dag. We bieden interne ontwikkelingsmogelijkheden aan. We luisteren naar de behoeften en wensen van onze BRM-toppers. Om hen te laten groeien. Daarnaast ondersteunen we onze verkooppartners in binnen- en buitenland. We leiden hun teams op in ‘the BRM-way’. Een aanpak waarbij positiviteit, doortastendheid en bruisende energie essentieel is.

Download onze gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp

Welke lasermachine moet ik hebben?

Bekijk onze overzichtspagina met lasermachines of laat je
vrijblijvend adviseren.

+31 544 350320