• De allerbeste service en support
  • 2 jaar garantie
  • Installatie én uitleg bij levering
  • Topkwaliteit

Het maken van een LOG bestand

Wanneer je een BRM Extractor hebt dan kan het weleens voorkomen dat er een probleem is waarvan je niet meteen weet wat de oorzaak is. Het kan dan handig zijn om een LOG-bestand te maken en die naar ons te mailen zodat wij kunnen kijken of we de oorzaak van het probleem kunnen achterhalen.

Helaas is het niet bij alle BRM extractors mogelijk om een LOG-bestand te maken. Als je niet zeker weet of dit bij jouw BRM Extractor wel mogelijk is dan kun je de deur aan de voorkant van de Extractor openen. Als er een opening boven de filters zit waar een USB-stick in geplaatst kan worden dan is het mogelijk om een LOG-bestand te maken. Ook kan het zijn dat de USB-poort bij de BRM Extractor L/ XL aan de rechter buitenkant zit.

Voorkant Bofa

Volg de onderstaande stappen om een LOG te maken

Neem een USB-stick. De USB-stick moet maximaal 8 GB kunnen bevatten. Ook moet de USB-stick leeg en geformatteerd (FAT32) zijn.
Zorg ervoor dat de BRM Extractor op Stand-by staat. De aan-knop op het display licht rood op.
Doe de deur van de BRM Extractor open en plaats de USB-stick in de hiervoor bedoelde opening. Mocht de USB-poort zich aan de zijkant van de Extractor bevinden dan kun je het siliconen stofkapje wegnemen en vervolgens de USB-stick plaatsen.

Het LCD-display geeft onderstaand icoon weer. Klik op de bijbehorende knop naast het woord “Download”.

Bofa download

Het display laat een voortgangsbalk zien.

Bofa download bezig

Zodra er een vinkje op het display verschijnt is de download geslaagd en kun je de USB-stick uitnemen.

Bofa download oke

Mocht er een driehoek met een uitroepteken op het display verschijnen dan is de download mislukt. Kijk of je USB-stick echt niet meer dan 8 GB kan bevatten en of het formatteren goed gelukt is. Mocht dit allemaal goed zijn dan kun je een andere USB-stick met dezelfde specificaties proberen.

Bofat download mislukt

Wanneer het gelukt is om een LOG -bestand te maken dan kun je die naar BRM Lasers verzenden via een ticket. Er zijn 2 bestanden gevormd, beide bestanden zijn nodig om alles uit te kunnen lezen. Stuur ook een foto van de typeplaat van de BRM Extractor mee samen met een probleemomschrijving zodat we een volledig beeld hebben.

Bofa serienummer locatie

Download onze gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp

Welke lasermachine moet ik hebben?

Bekijk onze overzichtspagina met lasermachines of laat je
vrijblijvend adviseren.

+31 544 350320