• De allerbeste service en support
 • 2 jaar garantie
 • Installatie én uitleg bij levering
 • Topkwaliteit

Wie ben jij?

Barst jij van de ideeën? En weet je ze ook uit te voeren? We zien graag jouw eigen stijl en originaliteit, die natuurlijk vertaald worden naar wat bij BRM past. Jij bent het creatieve en artistieke brein en zorgt voor een piekfijne uitwerking van alles wat je bedenkt. Gaat jouw Content Creator-hart sneller kloppen van het visualiseren van klantverhalen? Dan hebben wij voor jou de ideale baan! Ook zonder veel ervaring denken we dat je deze rol kunt ownen. Creativiteit, goeie social skills en een flinke dosis leergierigheid zijn het belangrijkst.

Zijaanzicht van jonge mannelijke fotograaf die DSLR-camera houdt
Freelance fotograaf vrouw met camera op kantoor thuis aan het bewerken

Jouw missie!

Jij wordt verantwoordelijk voor de nabewerking van foto’s en video’s. Content die je meestal zelf geschoten hebt, intern of op locatie. Met jouw kennis over het bedenken, maken, bewerken en posten ervan op onze socials en website zorg jij mede voor ons merk in de online wereld. Naast het praktisch uitvoeren van dit soort taken krijg je ook energie van het communiceren met je collega’s, onze klanten en iedereen die je tegenkomt tijdens je werk.

Wij willen grote stappen zetten. Ook wat betreft marketing en communicatie. Jij helpt ons laten zien wat een BRM-laser mogelijk maakt: de enorme veelzijdigheid, het enthousiasme van gebruikers en de toffe items die ermee gemaakt worden. Onze vernieuwde huisstijl wordt uitgerold over alles op dat vlak en dat betekent dat er veel werk aan de winkel is.

Freelance content creator gebruikt geheugenkaart adapter

Wat heb je nodig?

 • Passie en talent voor content marketing, communicatie en social media.
 • Een afgeronde hbo-opleiding Creative Business – Media, Informatie en Communicatie, Communication & Multimedia Design of iets vergelijkbaars.
 • Ervaring met het complete Adobe-pakket. (Premiere Pro, After Effects, Photoshop en Indesign.)
 • Een kritische blik op alles wat er al is, op wat nog beter kan en dus ook op jezelf.

Wat hebben we te bieden?

 • Een functie voor 32-40 uur per week.
 • Een bruto maandsalaris van €2.000 – €2.500 op fulltime basis. Hoe meer je je sporen al aantoonbaar verdiend hebt, hoe hoger je startsalaris. Als je structureel succesvol complexere verantwoordelijkheden op je neemt, groeit je salaris mee.
 • Een jaarcontract. En als je voor ons een no-brainer bent om ons team blijvend te versterken, krijg je daarna een vast dienstverband.
 • Veel inhoud en afwisseling. Vervelen is er niet bij. That’s a promise!
Foto-editor en fotograaf van het bedrijf werken samen

 

Wie zijn wij?

Wij zijn BRM. Met z’n allen gaan we ervoor het vetste lasermerk ter wereld te worden. Je komt terecht in een team dat gastvrij is en relaxt, maar in hoge energie werkt. Initiatief nemen wordt aangemoedigd en op prijs gesteld. We waarderen elkaar en juist ook onze verschillen. En we werken continu samen om zo verder te groeien.

Geïnteresseerd?

Is deze baan je op het lijf geschreven? We horen graag waarom jij denkt dat je bij ons past. Wat vind je belangrijk? Waar ben je trots op? Wat wil je nog leren? Wat moeten wij echt over jou weten? Je kunt solliciteren door het formulier hiernaast in te vullen. Of mailen naar hr@brmlasers.be kan natuurlijk ook. We zijn heel benieuwd naar je motivatie, CV en je portfolio. Maar nog meer naar wie jij bent!

Wil je meer informatie of heb je nog wat vragen? Bel dan 0544-350320 en vraag naar Nick of Odette. We horen graag van je!

Download onze gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp

Welke lasermachine moet ik hebben?

Bekijk onze overzichtspagina met lasermachines of laat je
vrijblijvend adviseren.

+31 544 350320