Advies nodig?
Bel + 31 (0)544-350320

 

Cursus lasersnijden en laser graveren

Aansluitend op de installatie van uw BRM-lasermachine raden wij u aan om de cursus lasersnijden en lasergraveren te volgen. Zo raakt u bekend met de technologie en het praktische gebruik van CO2-lasers.

Praktisch

De cursus lasersnijden en lasergraveren is praktisch ingericht en speciaal ontwikkeld om u alle mogelijkheden van uw CO2-lasermachine te laten ontdekken. In de cursus leert u hoe u uw CO2-laser moet instellen en bedienen en u oefent dat ook in de praktijk. Tijdens de training leert u dat het noodzakelijk is om het werk goed voor te bereiden en hoe u dat het efficiëntst kunt doen. U werkt praktisch met een aantal veel gebruikte materialen en krijgt zo de elementaire kennis van het lasersnijden en lasergraveren in de vingers.

Onderhoud en veiligheid

Voor het goed functioneren van uw BRM-lasermachine is onderhoud onontbeerlijk. Dus maakt ook het onderhouden van uw machine deel uit van de cursus lasersnijden en lasergraveren. U leert welk onderhoud u zelf dagelijks en periodiek kunt doen om uw laserapparatuur in topconditie te houden. Naast onderhoud besteden wij in de cursus aandacht aan veiligheid bij het gebruik van uw lasermachine. Goed onderhoud draagt niet alleen bij aan de perfecte werking, maar beïnvloedt ook de veiligheid van de laserapparatuur. Ook het onderhoud van randapparatuur, afzuiging, luchtpomp en waterkoeler krijgt de nodige aandacht.

Persoonlijk

Een apart hoofdbestanddeel van de cursus is het gebruik van de meegeleverde software. U leert welke functies in de software beschikbaar zijn en hoe u die doeltreffend kunt gebruiken. De aangeboden lesstof is afhankelijk van uw persoonlijke kennis en ervaring en kan geheel naar uw wensen worden ingericht. Voor gebruik in het onderwijs kan bijvoorbeeld de nadruk liggen op ‘train de trainer’.

U bent in de gelegenheid om de cursus in het servicecenter van VROTECH in Tholen (Nederland) te volgen. Wij raden u echter aan om de training bij u op locatie, op eigen machines te laten plaatsvinden. Uw lasermachine en software worden eerst geïnstalleerd! Nadat de laser is geïnstalleerd, kan de cursus over het algemeen de dag daarna plaatsvinden.

Deel / Partager:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Service

Wij werken met een vast team van monteurs die uw lasermachine vakkundig onderhouden en repareren. Ook zijn wij 24 uur per dag bereikbaar bij storingen. Lees meer

Advies

Wilt u deskundig advies over welke lasermachine het meest geschikt is voor uw bedrijf? Wij nemen graag de tijd om u te adviseren over de mogelijkheden. Lees meer 

Showroom

In onze showroom kunt u de verschillende soorten lasermachines met eigen ogen bekijken. Ook geven wij graag een demonstratie van de mogelijkheden.Lees verder
BRM LASERS BV
     Ambachtsstraat 43    7102 DW Winterswijk    Tel. +31 (0)544 350320    Fax: (0)544 350322       Handelsregister: 09141897    BTW nr: NL812962990 B01.