• De allerbeste service en support
  • 2 jaar garantie
  • Installatie én uitleg bij levering
  • Topkwaliteit

Is een lasersnijder iets voor mij?

De mogelijkheden van het gebruik van een laser snijder zijn vrijwel onbeperkt. De machines worden bijvoorbeeld gebruikt in de mode-industrie, reclame-industrie en de scheepsbouw. Heel veel bedrijven weten dus nog niet of een machine interessant voor hun zou kunnen zijn. Bekijk de ervaringen van onze klanten.

Het hoofdkantoor van BRM Lasers in Winterswijk.

Vraag nu je gratis brochure aan.

Je krijgt het complete overzicht van alle lasersnijders direct in je mailbox.

Branches

Wij hebben klanten in allerlei branches. Onze machines staan bijvoorbeeld bij veel scholen om het ruimtelijk inzicht van studenten te verbeteren. Daarnaast wordt hij bijvoorbeeld vaak gebruikt binnen de print & sign branche. Klanten snijden belettering uit acrylaat, of snijden onderdelen uit geprinte producten. Ook wordt hij regelmatig ingezet voor het maken van relatiegeschenken.

 

Zonder mijn lasermachine zou Studio Bee niet bestaan. BRM is een veilige keus, en qua prijs zijn ze ook vrij scherp. Wat dus ideaal is voor een startend bedrijf.
— Laszlo Meulman (Studio Bee) Bekijk alle ervaringen

Door het personaliseren van producten zoals snijplanken of wijnkisten weten zij hun klanten keer op keer te verassen. Verschillende prototype bedrijven maken ook gebruik van de lasersnijder, zo hebben wij een klant die onderdelen maakt voor drones. We denken dan ook graag met je mee over hoe jij een lasermachine het beste in kunt zetten binnen je bedrijf.

Meld je aan voor een demo in onze showroom!

Een lasermachine is een aanwinst voor elk bedrijf. Ben je benieuwd naar wat een laser kan betekenen voor jou?

We laten je graag de talloze mogelijkheden zien. Maak een afspraak en onze specialisten Eric of Ruud laten je alle mogelijkheden zien!

Hoe werkt een lasersnijder?

De techniek van een lasersnijder is erg fascinerend. In de machine wordt er een lichtstraal opgewekt, die een grote kracht heeft. Doordat materiaal verdampt als het met deze straal in aanraking komt, is het mogelijk om door materialen heen te snijden.

Achter in de machine zit een glazen buis gevuld met een mengsel van een aantal gassen. Doordat er elektriciteit met een groot voltage doorheen wordt geleid ontstaat er een (voor het oog onzichtbare) laserstraal. Deze laserstraal gaat via spiegels naar de laserkop en wordt gefocust door een lens. De laserkop kan vrij door de machine bewegen waardoor elk product uitgesneden of gegraveerd kan worden.

De weg die de laserstraal aflegt in de machine.

Het gebruiksgemak

De software van de lasersnijder kan verschillende vectorbestandsformaten zoals .ai en .dxf lezen. Het is daarom geen probleem om met je favoriete tekenprogramma zoals Adobe Illustrator en AutoCAD te blijven werken.

Nadat je het ontwerp ingeladen hebt in de software, geef je aan met wat voor een instellingen het product gemaakt moet worden. Vervolgens geef je aan waar op het materiaal je ontwerp moet komen en vervolgens kun je de machine starten. De machine is makkelijk in gebruik en het is snel te leren hoe de bediening van de machine werkt.

Waarom BRM?

BRM Lasers is een ervaren leverancier met hoogwaardige lasersnijders. Al meer dan 10 jaar leveren we in heel Europa aan talloze tevreden klanten.

Download onze gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp

Welke lasermachine moet ik hebben?

Bekijk onze overzichtspagina met lasermachines of laat je
vrijblijvend adviseren.

+31 544 350320