• De allerbeste service en support
  • 2 jaar garantie
  • Installatie én uitleg bij levering
  • Topkwaliteit

Is een lasermachine iets voor mij?

De mogelijkheden van het gebruik van een lasersnijmachine zijn vrijwel onbeperkt. De machines worden bijvoorbeeld gebruikt in de mode-industrie, reclame-industrie en de scheepsbouw. Heel veel bedrijven weten dus nog niet of een machine interessant voor hun zou kunnen zijn. Bekijk de ervaringen van onze klanten.

Branches

Wij hebben klanten in talloze branches. Onze machines staan bijvoorbeeld veel op scholen om het ruimtelijk inzicht van studenten te verbeteren. Daarnaast wordt de machine bijvoorbeeld vaak gebruikt binnen de print & sign branche. Klanten snijden belettering uit acrylaat voor bedrijven. Weer andere bedrijven gebruiken de lasermachine om relatiegeschenken te maken.

 

Zonder mijn lasermachine zou Studio Bee niet bestaan. BRM is een veilige keus, en qua prijs zijn ze ook vrij scherp. Wat dus ideaal is voor een startend bedrijf.
— Laszlo Meulman (Studio Bee) Bekijk alle ervaringen

Door het graveren en personaliseren van producten zoals snijplanken of wijnkisten weten zij hun klanten keer op keer te verassen. Het is ook mogelijk om glas of spiegels te graveren met de BRM Lasermachine. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt in de interieurbouw. We denken graag met je mee over hoe jij een lasermachine in kunt zetten binnen je bedrijf.

Meld je aan voor een demo in onze bus!

Een lasermachine is een aanwinst voor elk bedrijf. Ben je benieuwd naar wat een laser kan betekenen voor jou?

We komen heel graag langs om je de talloze mogelijkheden te laten zien. Maak een afspraak en onze specialist komt naar je toe!

Hoe werkt een lasermachine?

De techniek van een lasermachine is erg fascinerend. In de machine wordt er een lichtstraal opgewekt die een grote kracht heeft. Met die straal is het mogelijk om door materialen heen te snijden of een ontwerp op een product te branden.

Achter in de machine zit een glazen buis gevuld met een mengsel van een aantal gassen. Doordat er elektriciteit met een groot voltage doorheen wordt geleid ontstaat er een (voor het oog onzichtbare) laserstraal. Deze laserstraal gaat via spiegels naar de laserkop en wordt gefocust door een lens. De laserkop kan vrij door de machine bewegen waardoor elk product uitgesneden of gegraveerd kan worden.

Het gebruiksgemak

De software van de lasermachine kan verschillende bestandsformaten zoals .ai en .dxf lezen. Je kunt daarom altijd met je favoriete tekenprogramma zoals Adobe Illustrator en AutoCAD blijven werken.

Zodra je het ontwerp hebt ingeladen in de software geef je aan met wat voor een parameters het product gemaakt moet worden. Vervolgens geef je aan waar op het materiaal je ontwerp moet komen en kun je de machine in werking stellen.

Download onze gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp

Welke lasermachine moet ik hebben?

Bekijk onze overzichtspagina met lasermachines of laat je
vrijblijvend adviseren.

+31 544 350320