Advies nodig?
Bel + 31 (0)544-350320

 

Lasergraveren

Lasergraveren? Wij hebben de oplossing voor u.

Onze schitterende BRM laser machine voor lasergraveren is inmiddels een begrip in de markt. De machine hebben we in 2011 op de Nederlandse markt geïntroduceerd.
Het is ongelofelijk wat er door lasergraveren van een fraaie gravure voorzien kan worden; plexiglas, acryl, hout, karton, kunststoffen en metalen kunt bewerken met onze laser graveermachine.

Voor lasergraveren hebben we graveermachines in meerdere uitvoeringen.

Metaallaser-machine-BRM-X-90130De BRM graveermachines zijn beschikbaar in verschillende vermogens en tafelafmetingen. Nu ook voor het laser snijden- en lasergraveren van metaal.

Uw BRM graveermachine wordt turnkey geleverd, wat betekent dat er geen extra kosten bij komen. Dit zijn echt graveermachines met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Volgende materialen kunt u lasergraveren met onze graveermachine: acryl, rubber, plaatmateriaal, plastic (zonder pvc)  kristal, glas, jade, hout, mdf, fineer, bamboe, hoorn, marmer, leer, textiel, papier, karton, plexiglas, mdf gespoten, kurk, natuursteen, spiegels, aluminium,  gietijzer, ijzer, rvs en verder nog vele materialen te graveren.

Geef artikelen als zippo aanstekers, juwelen of een spiegel een persoonlijke noot door er een boodschap in te lasergraveren.

Vele verschillende gebruikers die onze graveermachines inzetten voor lasergraveren: interieurbouw, graveerbedrijven, scheepsbouw, sign wereld, glas/schilders bedrijven , reclamewereld, aannemers, verhuurbedrijven, garagebedrijven, leer, textiel bedrijven, souvenirs bedrijven, bedrijven in relatiegeschenken, metaalbewerkingsbedrijven, steenhouwers, architecten, keukenfabrikanten, beveiligingsbedrijven, timmerfabrieken.

Voordelen van lasergraveren met onze graveermachine: u kunt met een hoge precisie en hoge snelheid werken, heeft geen last van stof of lawaai. U kunt een product afleveren met gladde snijkanten die u niet meer hoeft te polijsten. Dus minder afval en hogere efficiëntie.

Kortom een graveermachine die uw bedrijf op een hoger platform plaatst. Voor lasergraveren is onze graveermachine is een uitstekende toevoeging aan uw machinepark met ongekende mogelijkheden, prima prijs en uitstekende kwaliteit.

Deel / Partager:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Service

Wij werken met een vast team van monteurs die uw lasermachine vakkundig onderhouden en repareren. Ook zijn wij 24 uur per dag bereikbaar bij storingen. Lees meer

Advies

Wilt u deskundig advies over welke lasermachine het meest geschikt is voor uw bedrijf? Wij nemen graag de tijd om u te adviseren over de mogelijkheden. Lees meer 

Showroom

In onze showroom kunt u de verschillende soorten lasermachines met eigen ogen bekijken. Ook geven wij graag een demonstratie van de mogelijkheden.Lees verder
BRM LASERS BV
     Ambachtsstraat 43    7102 DW Winterswijk    Tel. +31 (0)544 350320    Fax: (0)544 350322       Handelsregister: 09141897    BTW nr: NL812962990 B01.