Besoin de conseils?
Appelez + 31 (0)544-350320

header-lasermachines-4230

Machines Laser

Livré clés en main,
prêt à l'emploi.

Quelle machine
à graver /
découpeuse
vous convient
le plus.
 

Le principal fournisseur de machines laser.

 

BRM lasers est une adresse fiable pour des conseils d’experts et de service dans le domaine des machines laser. En collaboration avec nos fabricants, nous améliorons continuellement nos produits. Nous vous conseillons sur l’achat de la machine idéale pour votre entreprise. Avec un grand nombre de partenaires, nous garantissons aussi un bon service. lire la suite >>

Découper du bois, acrylique, acier et papier au laser sans effort

Nos machines laser sont adaptées pour la gravure et la découpe de nombreux types de matériaux. Du métal au plastique et du cuir au verre. Par l’énorme polyvalence de nos machines, appropriées à la fois aux entreprises et aux particuliers. Venez visiter une de nos salles d’exposition. Nous serons heureux de vous montrer les possibilités de nos machines laser. lire la suite >>

Nos machines laser

Lasers CO2

Lasers CO2

Les lasers CO2 de BRM sont disponibles
à partir de 8.500 €

co2-lasermachine-brm-90130-hpLes lasers CO2 découpent et font des gravures avec une grande précision et à vitesse élevée de nombreux types de matériaux comme l’acrylique épais au papier. Les machines laser sont livrables avec différentes puissances et tailles de table.
Voir tous les lasers CO2 >>

Visionner la vidéo

arrow-icon

Laser Portal

Laser Portal

Les lasers Portal de BRM sont disponibles
à partir de 17.500 €

portaal-lasermachine-brm-130250-hpLes Lasers Portal de BRM utilisent la même technique que nos Lasers CO2 et offrent les mêmes possibilités. Cependant, ils ont une table ouverte et sont ainsi adaptés pour de grandes tôles.

Voir tous les lasers portal >>

Visionner la vidéo

arrow-icon

Laser de Métaux

Laser de Métaux

Les lasers métaux de BRM sont disponibles
à partir de 19.950 €

brm-metaallaser-BRM-X-1390-side-front-top-hpNos Lasers de métaux ont les mêmes possibilités que nos lasers CO2 et lasers portal. En outre, ces machines laser peuvent également découper de l’acier d’une épaisseur jusqu’à 1,2 mm.

Voir tous nos lasers de métaux >>

Visionner la vidéo

arrow-icon

Laser à Fibres

Laser à Fibres

Les lasers fibres de BRM sont disponibles
à partir de 17.950 €

fiberlaser-engraver-brmlasers-hpLe laser à fibre de BRM est adapté pour la gravure rapide sur du métal et les matières plastiques. La machine laser a une longue durée de vie, une grande fiabilité et économe en énergie.

Voir tous les lasers fibre >>

Visionner la vidéo

arrow-icon

Des questions sur nos machines laser ?
Contactez-nous !

Appelez + 31 544 350320
info@brmlasers.com

Des clients au sujet de nos machines laser

Wij hebben sinds een jaar een 100 watt laser van BRM in huis. (90/120) 

3d printen is hot maar de BRM wordt bij ons het meest gebruikt. En tot volle tevredenheid. De Lasercut software is simpel te gebruiken maar heeft daardoor ook wat beperkingen. Niettemin komen we er altijd uit. Je hebt luxe paarden en je hebt werkpaarden. Op de Kaasfabriek is de BRM laser het werkpaard.

"André van Rijswijck - Kaasfabriek / Fablab regio Alkmaar

Voor ons nieuwe project waren we op zoek naar een machine met de juiste prijs kwaliteit verhouding, om zo de kostprijs
van ons product concurrerend te houden. We kwamen al snel bij BRM uit, goede machine en goede service, zowel on site als off site!!

"Robert Gerritsen - Rijomotor"

Wij hebben onze BRM laser nu bijna een jaar staan en zijn er razend enthousiast over! Wij hebben gekozen voor de 120/160cm 100 watt. Het ding wordt dagelijks gebruikt en wij kunnen ons al niet meer voorstellen dat we ooit zonder hebben gedaan! Wij snijden er plexiglas letters en logo’s maar vooral technische onderdelen (machinebouw) mee. Ook graveren wij plexiglas plaatjes en buigen of verlijmen deze dan weer. Mede door deze geweldige machine doen wij dit met veel plezier!
En ook belangrijk, BRM levert niet alleen een topmachine voor een goede prijs, ook de service is van hoog niveau. Een gebroken lens is binnen 2 dagen in huis! De afstelling die wij zelf verpest hadden werd ook supersnel weer in orde gemaakt. Wat mij betreft komt de volgende machine ook van BRM!

"Alex Rumphorst - RU58 Plastics"

 

BRM lasers hebben een goede prijs / kwaliteit verhouding. Service staat hoog in het vaandel bij BRM.

Tot dusver zeer goed geholpen. Na 3 machines te hebben gehad gaat er zeker een grotere 4e komen.

"Mark Mink - Mink Kunststoffen"

Door bij diverse bedrijven te gaan kijken en prijsopgaves op te vragen hebben wij na een goed gesprek met Erik (geen gelikte pakken en mooie praatjes, maar gewoon duidelijk wat er mogelijk is) besloten de machine bij BRM te bestellen. Wij hebben de 500ste lasermachine van BRM gekocht. Helaas hebben we wel wat opstart probleempjes gehad, die keurig werden verholpen.  We maken heel veel nieuwe artikelen en zijn zelfs een groothandel gestart, tevens maken wij veel producten op aanvraag. Met de combinatie van een goede ontwerper en de machine van BRM maken wij unieke producten. We hopen in de toekomst een tweede machine bij BRM te kunnen bestellen.

'Tineke Ribbink – Rive Creatief"

Met veel plezier denk ik niet alleen terug aan de tijd dat ik voor aanschaf van de BRM Laser 90125 reeds productie heb mogen draaien op een vergelijkbare machine bij BRM in de zaak. Maar ook aan hun vakmanschap en hulpvaardigheid waaraan ik tot op de dag van vandaag gebruik mag maken. BRM heeft zowel goede machines voor een redelijke prijs als goede nazorg!

'Guido van Dutch Museum Amsterdam - plexiphoto.com"

"De machines van BRM zijn erg interessant voor startende ondernemers. Geen enkel Nederlands bedrijf kent zo'n goede prijs-kwaliteit verhouding. Mede dankzij de goede service van de monteurs is BRM voor mij een betrouwbare partner."

"Kristian Domhof,  Laser2Design"

"Met dank aan BRM scheelt het ons veel geld om tarief borden te maken. En de service van BRM is subliem. Als je vragen of problemen hebt dan word je snel geholpen: BRM, top!"

"Richard Deux, Gemeente Arnhem"

De Hogeschool v.d. Kunsten in Utrecht heeft in 2012 een lasermachine aangeschaft bij BRM.
De laser was en is nog steeds een groot succes bij onze studenten.
De werkplaatsmedewerkers zijn zeer tevreden over de werking van de machine, en over de service van BRM.
Er zijn veel mooie werkstukken gemaakt, van de vele architectuur maquettes , het graveren van stoffen door onze modestudenten tot het uitlaseren van hele meubels. Top!

"Ellen Keijzer, HKU, Utrecht"

Ik kan wel zeggen dat ik zeer tevreden ben met mijn machine van BRM lasers. Echt een voorbeeld van “geen woorden maar daden”.

Goeie service, en vriendelijk personeel, is mijn ervaring.

"Erik Biemans - EB Laser"

BRM en IBN werken nu al weer 4 jaar samen. We zijn gestart met 1 laser, maar dit is al snel gegroeid naar 10 lasers. De verhouding prijs-kwaliteit is goed, in het begin hadden we nog wat kleine problemen, maar dit is door BRM i.s.m. onze technische dienst snel verbeterd. BRM is een flexibel bedrijf, ze denken mee met de klant en komen altijd met oplossingen. Service staat voorop, ze reageren snel en komen meteen ter plaatsen om een evt. storing te verhelpen. IBN is tevreden over de samenwerking en wil deze ook in de toekomst blijven continueren.

"Sietse Floris - IBN"

De laser bevalt ons enorm goed. Het verbaasd ons eigenlijk iedere keer wat er allemaal mogelijk is met deze machine. We hadden in het begin wat kleine probleempjes met de machine maar die zijn perfect opgelost door de leverancier waarna we probleemloos konden werken. Inmiddels maken wij diverse leuke producten op deze machine en het aantal producten blijft groeien.

"Fred van Bemmelen"

De Kartonwinkel maakt inmiddels 3 jaar gebruik van de BRM lasermachine. We zijn ruim tevreden over de kwaliteiten van deze laser machine. We zien benieuwd hoe de machines zich de komende jaren nog verder gaan ontwikkelen.

"Mark v/d Heuvel - De Kartonwinkel"

Reinmaas is klant van het eerste uur en zodanig ook altijd gewaardeerd door BRM.
Als er vragen of problemen zijn zullen ze alles in het werk stellen om te helpen. De klant kan zich zodoende bezig houden met zijn creativiteit, waar de BRM lasersnijmachine een super hulpmiddel voor is.

"Reinier van der Maas - Rein Maas"

Sinds september 2014 maken we hier bij FabLab Arnhem in de HAN te Arnhem met veel plezier gebruik van onze BRM 95/125 100 Watts lasercutter.

In eerste instantie hadden we een te kleine koeler, maar dat wist BRM eenvoudig en gemakkelijk recht te zetten middels een omruilactie.

De machine is robuust, gemakkelijk te onderhouden en dient in ons lab een veelvoud aan diverse acties. Van leer, tot hout naar kunststoffen worden er in verwerkt door jong en oud, klein en groot.

We zijn erg blij met deze machine in onze lab-opstelling.

Dit vul ik aan met de opmerking dat de klantgerichtheid en vriendelijkheid van BRM en niet te vergeten, haar monteurs, van mij een dikke pluim krijgen!

"S.Canestrelli, Supervisor FabLab Arnhem"

BRM heeft Laserbewerkingen betaalbaar gemaakt, prima machines tegen een prima prijs.
Inzetbaar voor vele toepassingen. Zie bv. onze website laseridee.nl.

Bovendien levert BRM een prima service en garantie met een team van enthousiaste,  aardige mensen. Waar je altijd terecht kunt met problemen. Met BRM kom je nooit klem.

"Jan Idserda, Idserda Products"

BRM Laser/graveermachines, goede kwaliteit voor een redelijke prijs.
Altijd bereid om te adviseren en/of te helpen bij vragen.

Wij zijn heel tevreden over BRM in ieder geval.

"Petra Maas - Dit of Dat"

Nadat we letterlijk uit onze lasersnijmachine van SEI zijn gegroeid gingen we op zoek naar de mogelijkheden in de markt.
De machine die we bij BRM op de beurs zagen vonden we absoluut niet 'onderdoen' voor wat we gewend waren van de machine van SEI. Geen extra toeters en bellen. Gewoon doen wat hij moet doen: snijden.

We zijn tevreden over de machine én de service, als dat al nodig is.

"Mischa Jerie - 123sticker.nl"

Al meer dan 3 jaar maak ik gebruik van een lasermachine van BRM.  De lasermachine met een vermogen van 100 watt en een werktafel van 900 bij 600 mm geeft me geen beperkingen in het maken van mijn producten.

Met de laser snij ik vooral hout, MDF en acrylaat. De machine is erg nauwkeurig en behoefd weinig onderhoud. Het gebruikersgemak is groot en de bijgeleverde software is probleemloos te gebruiken met vele grafische en technische tekenprogramma’s. Na bijna 4 jaar nog steeds een tevreden klant van BRM!

"Kees-Jan van Vessem - Rail Kees"

B Beste lasersnijder in deze prijsklasse - R Revolutionair, lasersnijden nu voor iedereen toegankelijk - M Meer mogelijk met standaard rotatiesysteem.
Jammer dat de bedrijfsnaam niet BRMG is, want dan had ik de G van goede service er nog bij kunnen vermelden.

"Jan Minkjan - ArtEZ hogeschool voor de kunsten Zwolle"

Wij hebben 3 jaar geleden onze eerste lasersnijmachine bij BRM gekocht. Wij hebben destijds gekozen voor BRM Lasers daar zij een machine leveren waarbij de prijs/kwaliteitsverhouding in balans is met elkaar. De machines bieden uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij zijn nog steeds tevreden over de kwaliteit van de machine en over de service die BRM verleend.

"Floris Volman - Vokube"

De service en kwaliteit van BRM-machine heeft ons in ieder geval in staat gesteld om er, na een jaar hard werken, een boterham mee te verdienen. Aanrader voor elke technische onderwijsinstelling.

Hedendaagse techniek is met een BRM-Lasermachine binnen handbereik gekomen.
Onze ervaringen met BRM zijn uitsluitend positief

"Laserproducten.nl - Gerard den Hertog"

No nonsense bedrijf met leuke producten voor scherpe prijzen.
Je moet wel autodidactisch zijn maar als dat geen probleem is..

"Sebastiaan van H"

De lasersnijmachine van BRM is een geweldige uitbreiding van ons machinepark.
Nu, na een relatief korte tijd van gebruik is de machine al niet meer weg te denken, voor prototypebouw maar ook voor het vervangen van bestaande onderdelen is deze techniek een uitkomst.

"Eric Karruppannan - Ontwikkelwerkplaats Wageningen UR"

Elke keer weer staan wij verbaasd van de mogelijkheden en resultaten welke wij bereiken met onze BRM lasergraveersnijmachine, de kwaliteit welke wij aan onze klanten kunnen leveren, zien wij elke keer terug in het aantal terugkerende opdrachten.

"Van der Beek Machines"

Wij van Sqin werken sinds 2011 samen met BRM tot grote tevredenheid.
Goede prijs, kwaliteit verhouding en een uitstekende service.
De laser voldoet prima aan de eisen die wij stellen.

"Ludo van Dongen - Sqin"

De BRM laser zorgt ervoor dat we een zeer groot bereik aan materialen kunnen snijden en graveren. Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen, waardoor met relatief weinig training ook mensen zonder technische achtergrond er mee uit de voeten kunnen. Dit alles in combinatie met een prijs/kwaliteit verhouding die uitstekend is en een prima service! Het zorgt ervoor dat we erg tevreden zijn met de aangeschafte laser.

"Klaas Salverda - Figuurwinkel.nl"

Ik heb deze machine op een beurs gezien. Zeker het eenvoudige programmeren stond me wel aan. Iedereen die de producten ziet, zeker de foto’s op hout en spiegels, is erg positief!

"Ron van Gompel - Metaalindustrie Vermeulen bv"

De lasersnijder is een van de meest centrale machines in het Smartlab. Dagelijkse zijn kunstenaars, vormgevers, ondernemers, architecten, modelbouwers, goudsmeden, schoenmakers, leerbewerkers en vele andere bezig met het snijden en graveren. In zijn eenvoud is het een toegankelijke machine die een prima resultaat levert.

"Martin Knaapen - labmanager Smartlab"

Een BRM machine heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Gekenmerkt door eenvoud en gebruiksgemak. Machine doet gewoon waar ie voor gemaakt en gekocht is.

"Gerard Crommentuyn - Laser-OP"

Na de aanschaf van de laser graveermachine van BRM hebben wij ons kunnen verbreden in de onze werkzaamheden.
De support en de levering van bijkomende materialen zijn aan te bevelen.
De prijs/kwaliteit is zeer gunstig te noemen.

"Eric Morsink - Quality Group"

Over BRM kan ik zeer kort zijn. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Ze houden zich aan afspraken en doen wat ze beloven. Je kunt bij problemen op hen terug vallen. Betaalbare apparatuur met zeer goede professionele resultaten. Ik werk nu al bijna 3 jaar met hun machine en ben nog steeds uiterst tevreden met het apparaat. Was getekend, een zeer tevreden klant.

"Theo de Rouw - T&T LaserDesign"

Tijdens onze zoektocht naar een lasermachine voor ons bedrijf kwamen we al snel met BRM in contact.
Het eerste telefonische contact, vervolgens het bezoek aan het democentrum waar we een vakkundig advies kregen en het uiteindelijke uitleveren van de machine werd door ons als zeer prettig ervaren.

"Floris Vermeulen - Fleva Products"

3 jaar geleden onze BRM 6090 lasermachine gekocht en laten installeren. De persoonlijke benadering, de kwaliteit en de aftersale bevestigen nog steeds dat een lasermachine van BRM een goede investering is. Compleet, flexibel en breed inzetbaar door de meegeleverde accessoires. Onze volgende lasergraveermachine wordt zeker weer een BRM.

"Jeroen Noteboom - Decobeam"

We hebben vanaf 2011 een lasermachine in ons bezit van BRM. We zijn er erg tevreden over en ook de service is uitstekend !!!

"Onno Storteboom - Fotoinglas.nl"

Partenaires

BRM Lasers est déjà présent dans de nombreux pays, visitez notre page Partenaires.

Nous sommes toujours à la recherche d’extension dans un nombre de pays et de régions. Vous êtes intéressé ? 
Contactez-nous.

Service

Wij werken met een vast team van monteurs die uw lasermachine vakkundig onderhouden en repareren. Ook zijn wij 24 uur per dag bereikbaar bij storingen. Lees meer

Conseils

Wilt u deskundig advies over welke lasermachine het meest geschikt is voor uw bedrijf? Wij nemen graag de tijd om u te adviseren over de mogelijkheden. Lees meer 

Salle d’exposition

In onze showroom kunt u de verschillende soorten lasermachines met eigen ogen bekijken. Ook geven wij graag een demonstratie van de mogelijkheden.Lees verder
BRM LASERS BV
     Ambachtsstraat 43    7102 DW Winterswijk    Tel. +31 (0)544 350320    Fax: (0)544 350322       Handelsregister: 09141897    BTW nr: NL812962990 B01.