• De allerbeste service en support
  • 2 jaar garantie
  • Installatie én uitleg bij levering
  • Topkwaliteit

Reli-Pack B.V. kan door de ruime afmeting en de flexibiliteit van de BRM 100160 lasermachine hun klantenkring nu ook andere artikelen aanbieden. Het blijft niet alleen bij een aantrekkelijke buitenkant bij Reli-Pack, maar zij bieden een totaalpakket op verpakkingsgebied aan. Naar wens vullen ze een verpakking ook voor hun klantenkring met bijvoorbeeld vloeistoffen, materiaal in korrelvorm (granulaat) of poeders. Daarnaast verpakken ze kunststof blisters en trays vacuüm en is ook het dieptrekken ervan één van hun specialiteiten. Binnen dit gevarieerde assortiment paste ook het verzoek van een afnemer om zelfklevende stickers van textiel om daarmee outdoorkleding te kunnen repareren.

Die maat voor die prijs? Dat is interessant!

Om aan die vraag te kunnen voldoen, ging Aalt Melgert (directeur van Reli-Pack) op zoek naar een machine om dit ook daadwerkelijk te kunnen produceren. Tijdens die zoektocht vond hij in eerste instantie niets dat goed bij hem paste. Tot hij op een beurs kwam voor heel andere zaken en daar een softwarebedrijf trof met een BRM lasermachine. Met daarbij een prijskaartje. Toen bedacht hij zich dat als hij voor dat aankoopbedrag die maat kon aanschaffen, hij echt zou kunnen concurreren. Dat maakte het interessant om er werk van te maken. Doordat hij BRM contacteerde, kwam hij bij VROTECH terecht.

Prettige contactmomenten

Bij de aankoop van de lasermachine trof meneer Melgert in eerste instantie alleen Ton Vroon van VROTECH. Dat contact verliep uitstekend. Ook de momenten met BRM, die de machine leverde en installeerde, waren perfect. Op het moment van plaatsen opereerde Reli-Pack nog vanuit Barneveld. Melgert had plannen voor een verhuizing naar Nijkerk en gaf dat direct aan. Na installatie op de oude locatie werd de verhuizing naar hun nieuwe plek afgestemd. Ook dat werd prima uitgevoerd.

Groot werkgebied icoon.
Grootste gesloten machine
Zij aanzicht van een BRM Pro 1600 lasermachine.
Enkele beschikbaar

Pro 1600

  • Werkgebied 1600 x 1000 x 200 mm
  • Laservermogen 100 of 150 W
  • Hoogste veiligheidsniveau: laserklasse 1
Letters gesneden uit textiel met de lasermachine
“Ik heb hele goede uitleg gekregen, waardoor ik meteen begreep hoe ik de machine kon gebruiken.”

Intern een verdiepende training

Er zat een behoorlijke periode tussen de aankoop van de machine en de verdiepende cursus die VROTECH bij Reli-Pack verzorgde. Daarvoor heeft meneer Melgert een prima onderbouwing. Hij wilde het toestel zelf eerst beter leren kennen. Als hij direct een cursus zou hebben gedaan, had hij dat minder waardevol gevonden omdat hij er nog compleet onbekend mee was.

Na een tijdje proberen, testen en zelf leren snapte hij de machine een heel stuk beter. Daardoor had hij meer invloed op de inhoud van de training want met de al opgedane kennis kon hij veel concretere vragen stellen. Dat de cursus bij hen intern op hun eigen machine werd gedaan, vond hij erg prettig.

Download onze gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp

Welke lasermachine moet ik hebben?

Bekijk onze overzichtspagina met lasermachines of laat je
vrijblijvend adviseren.

+31 544 350320