Advies nodig?
Bel + 31 (0)544-350320

 

Over BRM Lasers

 

Het begin

BRM Lasers is sinds 2010 actief in de CO2 lasermachinebranche o.l.v. Erik van Turnhout, eerdere oprichter van Tuwi Metaalbewerkingsmachines (www.tuwi.nl). Met ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van metaalbewerkingsmachines zijn wij op zoek gegaan naar lasermachines waarmee ook andere materialen - zoals acrylaten en hout - gesneden en gegraveerd konden worden. Ons oog viel daarbij op de import vanuit China, waarbij contacten met een geheel nieuwe cultuur en wereld werden aangelegd. Het begin van een avontuur.

Met onze ruime ervaring in de machinebouw hebben wij namelijk onze lasermachines dusdanig laten aanpassen dat deze op alle vlakken voldoen aan de Nederlandse maatstaven. Zowel kwalitatief als vanuit de ooghoek van de veiligheid: Voor ons was de ontwikkeling van een apparaat dat trots en zorgeloos door BRM verkocht zou kunnen worden topprioriteit. Dit heeft een aantal maanden gekost, maar zo kunnen we nu dan ook wel een lange tijd al zeggen dat de BRM Lasermachines een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben en klanten uit heel Europa al hebben weten te overtuigen.

 

De ontwikkeling

Nadat wij klein zijn begonnen met het uitpluizen van de techniek en het geven van demonstraties in een klein gehuurd pand, hebben we in de afgelopen vier jaar een flinke groei doorgemaakt. Zo heeft BRM een leergierig team aan monteurs in dienst ter ondersteuning van de honderden BRM machines die inmiddels in het veld staan. Naast de groei van de organisatie zelf hebben we in Europa een enthousiast team van wederverkopers en partners opgebouwd. De komende jaren is het ons doel dit netwerk verder uit te bouwen zodat we uiteindelijk heel Europa kunnen bedienen met onze lasermachines.

Belangrijkste pijlers voor een verder BRM succes zullen bij ons altijd de genoemde prijs-kwaliteitsverhouding en service zijn. Dit zijn de bouwstenen van ons bedrijf en zullen dan ook met continue vernieuwingen gewaarborgd worden. Wij denken dan ook graag met u mee en geven u met alle plezier vrijblijvend advies over de mogelijkheden van onze lasermachines voor uw gewenste toepassing. Ook ons technische serviceapparaat staat altijd voor u klaar met ondersteuning voor, tijdens en na de koop en levering van een BRM lasersnijmachine.

Laat u overtuigen en neem contact met ons op voor een kennismaking!

 

Deel / Partager:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Service

Wij werken met een vast team van monteurs die uw lasermachine vakkundig onderhouden en repareren. Ook zijn wij 24 uur per dag bereikbaar bij storingen. Lees meer

Advies

Wilt u deskundig advies over welke lasermachine het meest geschikt is voor uw bedrijf? Wij nemen graag de tijd om u te adviseren over de mogelijkheden. Lees meer 

Showroom

In onze showroom kunt u de verschillende soorten lasermachines met eigen ogen bekijken. Ook geven wij graag een demonstratie van de mogelijkheden.Lees verder
BRM LASERS BV
     Ambachtsstraat 43    7102 DW Winterswijk    Tel. +31 (0)544 350320    Fax: (0)544 350322       Handelsregister: 09141897    BTW nr: NL812962990 B01.